eleway Kurucu♥
Mesaj Sayısı : 926 Başarı Puanı : 2025 Kayıt Tarihi : 19/07/11 Yaş : 28 Nerden : İzmir Hobiler : ps./müzik./spor.
Kullanıcı Seviyesi Rep Puanı: (10000/10000) Uyarı: 0
| Konu: Dianna Agron, Faberry ve Yale Hakkında Konuşuyor Cuma Haz. 15, 2012 1:24 pm | |
| AfterAllen: Sana Faberry hakkında sormak zorundayım , Quinn-Rachel ilişkisini seven binlerce insan var. Onlar hakkında bir şeyler söyler misin ve onlar hakkında çok şey duyup duymadığını? Bu konu hakkında neler düşünüyorsun? DiannaAgron: Evet duyduk, özellikle bu gibi törenlerde. Sanırım bunu kesinlikle anlıyorum. Bazen bir dizi izlersiniz, iki insan arasındaki ilişkiyi seversiniz ve bunun devam etmesini, onları ekranda daha fazla görmeyi dilersiniz. Bu çok gurur verici. Anketleri kazanmamız ve diğer gerçek çiftleri yenmemiz çılgınca! Ama Lea ile birlikteyken çok eğleniyorum, sanırım yapabileceğim en iyi açıklama bu. AE: Dizide göndermeler var mı? Örneğin Santana'nın "Stop making out with Berry." dediği bir sahne vardı. DA: Biliyorum. Belki yazarlar bundan biraz zevk alıyorlardır. Ama bence olası bir arkadaşlıkları var ve gerçek şu ki onlar olması gereken yeri buldular ve insanların hayal güçlerinin kapılarını açtılar. Bir keresinde bir kız bana geldi ve "Lisedeyken Rachel gibi hissediyordum ve bir Quinn vardı, her zaman bana karşı kötü davrandığını sanıyordum. Sonra sizin dizinizi izledim. Şu an en yakın arkadaşlarımdan biri o." dedi. Yani bence bu çok özel bir şey ve harika. AE: Gelecek sezon Quinn'i Yale'de görebilecek miyiz? DA: Hiç bir fikrim yok. Şuan senaryoyu yazıyorlar. Bekliyoruz ve ne yazarlarsa onu oynayacağız, değil mi? Çeviri: wanthel. | |
|